Sky-Watcher

Evostar-150 refraktorteleskop OTA

9 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Evostar-150 är Skywatcher's största refraktorteleskop. Refraktorn visar helt underbara bilder på månen och planeterna, men med sin öppning på hela 150 mm är den också mycket väl lämpat för observation av ljussvaga objekt på himlen.Sky-Watcher Evostar-150 refraktorteleskop, optisk tub utan montering

Refraktorer är valet för dig som vill ha bästa möjliga kontrast och skärpa. Bildkvalitén på månen och planeterna är helt fantastiskt. Vanligtvis är de däremot för små för att kunna se mycket av de ljussvaga objekt på himlen. Evostar-150 är undantaget! Med sin öppning på 150 mm hamnar tusentals objekt på himlen inom räckvidd. Detta gör Evostarn till det perfekta valet för dig som uppskattar riktigt bra bildkvalitet men som ändå inte vill missa deep sky objekt.

Vad kan jag se i detta teleskop?

Klicka på bilderna för en närmare beskrivning och jämförelse med andra teleskop!

Månen

Jupiter

Saturnus

Galaxer

NebulosorLeveransen omfattar:


* Evostar 150 refraktor
* 25 mm okular - 31,7 mm
* 10 mm okular - 31,7 mm
* 90° Stjärndiagonal - 2 (med 1,25 adapter)
* 9x50 mm sökare
* Tubringar och dovetailskena av Vixen/EQ5 typ
* Kameraadapter (T2-gänga) för fotografering i primärfokus
* Ingen montering/stativ ingår i leveransen. För bästa resultat rekommenderar vi EQ-6, EQ6-R eller AZ-EQ6, men för visuell användning går det även bra med EQ5 eller HEQ5.

Tyvärr säljer vi ej denna artikel utanför Sverige

Evostar-150 refraktorteleskop OTA finns i kategorin Astro Sweden - Optik - Teleskop & tillbehör - Alla teleskop - Optiska tuber. Sky-Watcher är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…