RAB

Torque Mountain Shorts Womens

1 095 kr
I lager    Sponsrad länk

Håll värmen under sommarens vandringar, klättringar och bergsturer med dessa robusta, fullt utrustade shorts i lätt stretchmaterial.Användningsområde:

Vi rekommenderar att du använder detta för:


* Klättring
* bergsklättring
* Vandring
* Bergsvandring Teknik och funktioner

Dessa bekväma, funktionella och slitstarka allmountain-shorts är perfekta för att svalka dig under dina scrambles och hut-to-hut-turer. De är designade för att klara allt som bergen bjuder på och är tillverkade i ett slitstarkt men ändå lätt Matrix™ dubbelvävt tyg som torkar snabbt och ger bra stretch och rörlighet. Resultatet är en mångsidig kortbyxa som håller dig bekväm i varmt väder och ger dig frihet att utforska stenig alpin terräng.

Det delvis elastiska midjebandet med tryckknapp ger enastående flexibilitet och komfort, medan bältesöglorna med låg profil ger dig möjlighet att ytterligare anpassa passformen. Flera fickor med dragkedja är perfekta för att hålla dina små värdesaker säkra, inklusive två handfickor, en lårficka och en dold bakficka.

Torque Mountain Shorts har en klassisk design som tar dig från dina första vandringar till solvarma klättringar.
* Passform:Vanlig
* Vikt: 215,5 g/7,6 oz (storlek 10)
* Längd: Kort 6, Vanlig 8
* Huvudmaterial: Matrix ™ stretch dubbelvävd nylon (182 gsm) med fluorkarbonfri DWR
* Produktkod:QFV-97
* Dubbelvävt stretchmaterial för hög rörelsefrihet och slitstyrka
* Delvis elastiskt midjeband med dubbla tryckknappar och YKK® dragkedja
* Bondade bälteshällor med låg profil
* 2 YKK®-handfickor med dragkedja
* YKK® lårficka med dragkedja
* Dold bakficka med YKK®-dragkedja

Fakta om materialet:

Matrix™

Matrix™-tygerna är utformade för hållbarhet och komfort och ger dig vind- och väderskydd samt andningsförmåga. De är idealiska för alla bergsaktiviteter, torkar snabbt och ger dig en hög nivå av UPF-skydd.

Torque Mountain Shorts Womens finns i kategorin Astro Sweden. RAB är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…