Pumori

Jämtland X Jacka

1 495 kr 2 495 kr
I lager    Sponsrad länk

Pumori Jämtland X vändbar fleecjacka.Den här vändbara fleecejackan är perfekt för jakt och andra utomhusaktiviteter. Tyget har ett vindtätt och vattenavvisande membran och ventilationen längs sidorna håller dig sval när det blir varmt. Jackan har två olika kamouflagemönster - Red Mossey Oak som gör dig synlig för dina jaktkamrater, och Mossy Oak som gör dig osynlig för viltet. Du kan enkelt byta sida beroende på vilken typ av jakt du ska ut på.

Förutom sitt unika design har jackan även flera praktiska funktioner. Dubbla radiofickor gör det lätt att ha med sig kommunikationsutrustning på jakten, medan en dragsko i midjan gör att du kan justera passformen efter behov. Tummhål i ärmarna och en smal reflex-rand över ryggen är andra användbara detaljer som förbättrar komforten och säkerheten. Det är värt att notera att dessa funktioner inte finns på reflex-sidan av jackan.

Den här jackan har snabbt blivit en favorit hos många jaktfantaster, inklusive hundförare, passkyttar och smygjägare.

Jackan finns tillgänglig i storlekar från XS till 5XL.

Jämtland X Jacka finns i kategorin Astro Sweden - Summer Sale - Kläder & skor - Jackor. Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…