Primus

Tupike Stove NEW 2021

2 295 kr
I lager    Sponsrad länk

Primus Tupike Stove är ett rejält gaskök med två brännare som ger dig möjlighet att laga mat som om du vore hemma i köket.Utsidan på köket är försedd med ekribbor, dels för att ge ett gediget utseende men även för att förlänga hållbarheten på köket. Stomme i rostfritt stål, ekribbor och mässingdetaljer gör att Tupike åldras med stolthet och ser bättre ut för varje äventyr.

När locket är öppet garanterar det och de extra vindskydden på sidorna stabil matlagning, även när vinden blåser. På denna nya uppdaterade modell för 2021 så har vindskydden på sidorna även fått en hållare som gör att de inte blåser igen. Ytterligare en nyhet är att benen blivit mer stabila och har numera ett låsläge som minskar risken att de fälls ihop av misstag.

De två brännarna regleras var för sig och har en separat piezotändning för att göra upplevelsen än mer bekväm. Ungefärlig koktid på 1 liter vatten är drygt 4 minuter. Använder du båda brännarna samtidigt så påverkas effekten något men inte mer än att du lär dig hantera det. Ett tips är att om du t.ex. ska göra pasta med köttfärssås är att börja med köttfärsen och sänk sedan effekten på den brännaren. Koka därefter pastan med full effekt på den andra brännaren, så har vi själva testat med bra resultat.

Tupike levereras med en anpassad grill och stekplatta med non-stick-yta för enkel användning och rengöring. Grill- och stekplattan är tillverkad av formgjutet aluminium vilket garanterar bra värmefördelning.
Du skyddar den separat med en medföljande påse.

Gallren och droppbrickan kan tas bort och rengöras var för sig, vilket gör köket lätt att använda och rengöra. De starka materialen och dess robusta design garanterar år av pålitlig användning.

Köket drivs av engångsgas som normalt används för stormkök.men det går även köpa till en adapter för användning av de större Gas-behållarna typ P-6 eller P-11, finns som tillbehör.

Innehåll:


* Gaskök med två brännare, vindskydd, stabila ben, reglage och piezotändning.
* Bruksanvisning. Som tillbehör finns en skyddsväska som dels skyddar det fina köket men gör samtidigt att du bär med dig det på ett bekvämt sätt.

Egenskaper:


* Vikt: 4300 g
* Mått: 82x475x295mm
* Effekt: 2x3000W
* Tändning: Piezo Produktmanualer

Manual till Primus Tupike Gaskök ()

Tupike Stove NEW 2021 finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Stormkök/Friluftskök. Primus är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…