PrimaDog

Vilt-ris korv 800Gr

38 kr
I lager    Sponsrad länk

PrimaDogs vetefria Vilt & Ris-köttkorv är köttrikt helfoder för både skogs- och hemmahundar.

Den saftiga viltkorven fungerar både på träningen och i matskålen. Korven har en fast konsistens och är enkel att skära i skivor eller till godbitar.

Korven på 800 gram räcker lätt för flera måltider åt en liten hund, medan det till en större hund är bekvämt att skära upp hela korven på en gång.Rikligt med smakligt kött
VetefriInga konserveringsmedel
Kan förvaras oöppnad i rumstemperaturTillverkad i Europa ‹PrimaDogs vetefria Vilt & Ris-köttkorv är köttrikt helfoder för både skogs- och hemmahundar. Den saftiga viltkorven fungerar både på träningen och i matskålen. Korven har en fast konsistens och är enkel att skära i skivor eller till godbitar. Korven på 800 gram räcker lätt för flera måltider åt en liten hund, medan det till en större hund är bekvämt att skära upp hela korven på en gång.PrimaDog-köttkorvarna är vetefritt helfoder för vuxna hundar oberoende av hur hungriga de är. Korvarna innehåller inte färgämnen och konserveringsmedel, och de tillreds i vår egen fabrik i Estland: på det sättet kan vi effektivt och tillförlitligt kontrollera både kvaliteten och produktutvecklingen.Rikt på kött, fritt från vete, färgämne och konserveringsmedel.

Sammansättning: Kött och köttbiprodukter 95 % (min 10 % viltkött), ris 4 %. Analytiska beståndsdelar: Råprotein 14 %, fett 10 %, råfiber 0,1 %, råaska 5 %, vatten 68 %, kalcium 1250 mg/kg, fosfor 1200 mg/kg.UTFODRING INSTRUKTIONER

Dagligt behov beror bl.a. på hundens storlek, ålder och aktivitet. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp i 2-3 dagar. Bäst före datum / partinummer på metallklämmaUtfodringsrekommendation / dagHundens vikt (kg) Foder / dag (g)

5 kg 300 g

10 kg 500 g

15 kg 700 g

20 kg 900 g

30 kg 1300 g

Vilt-ris korv 800Gr finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Hund - Utfodra. PrimaDog är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…