Lundhags

Makke II Womens Shorts

1 795 kr
I lager    Sponsrad länk

Lundhags Makke Womens shorts är en teknisk kortbyxa i stretch-hybrid och blandmaterial som gör att shortsen följer dina rörelser.

() Storleksguide () Makke II Womens Shorts

Makke shorts är anpassade för ett aktivt friluftsliv i vårt nordiska klimat oavsett om du ska ge dig ut på långa eller korta äventyr. Midjan kan du justera med kardborreband och det gör att du inte måste använda bälte om du inte vill.

Det finns en handficka på varje sida med dragkedja som också fungerar som en extra ventilation då fickan är tillverkad i mesh. På varje ben finns en rymlig benficka med dragkedja. Stretchpanelerna i Schoeller-dryskin softshell runt om på byxan gör att byxan är följsam och rörlig utan att strama åt när du böjer dig. Stretchmaterialet sitter på de platser där de gör mest nytta som på rumpan, midjan och gör att byxan passar många olika kroppsformer. Det slitstarka materialet Lundhags Polyester Cotton (LPC), består av ekologisk bomull och återvunnen polyester och ger utmärkt ventilation. Kombinationen av dessa material gör samtidigt plagget mycket slittåligt.


* Passform: Narrow fit och medelhög midja.
* VIKTIGT! Makke shorts har en tightare passform och upplevs av många som en storlek mindre än normalt, vänligen ha detta i åtanke vid köp. Namnet Makke kommer från ett fjäll i Offerdal, Jämtland som heter Makkene. Fjället är 1266 meter högt och ligger nära gränsen till Norge.

Material:


* Lundhags Polyester Cotton (LPC) 181 RM/OC (65% återvunnen polyester, 35% ekologisk bomull).
* Stretch Schoeller Dryskin (92% Polyamid, 8% Elastan, bluesign märkt).
* Impregnerad med TOKO DWR som är 100% Fluorcarbon fri.

Makke II Womens Shorts finns i kategorin Astro Sweden. Lundhags är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…