Guldström

Pickaxe Diamond hacka för grov sand och grusbankar, med magnet

990 kr
I lager    Sponsrad länk

Pickaxe Diamond, hackan för dig som gräver efter guld eller andra mineraler i grus och hårt packad sand. En vass sida och en mer spadformad för att få fram dina fyndigheter.En bra hacka är ett superverktyg för dig som gräver efter guld i strandbankar och tunga och grova sedimentlager. Med spetsen kan du komma ner en bit och bryta upp fasta sediment- Med den spadformade delen kan du gräva fram och lasta upp i pannan eller en hink för att senare vaska i rännan.

I toppen på handtaget sitter en Neodyniummagnet för att kunna finna järnmineraler/svartsand och testa magnetismen i stenar du hittar. Tänk på att guld trivs tillsammans med mineraler som innehåller järn, koppar, silver och ofta gärna kvarst. I bäcken är det främst de tyngre mineralerna du hittar på samma ställe som guldet. (Alltså inte så mycket kvarst.)

Pickaxe Diamond hacka för grov sand och grusbankar, med magnet finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Aktiviteter - Guldvaskning/geologi. Guldström är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…