Edelrid

Climbing Package

1 000 kr 1 250 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Edelrid Climbing package är ett perfekt startpaket för dig som vill komma igång med repklättring.Edelrid Climbing Package innehåller följande:Edelrid Moe klättersele.

Edelrid Jul 2 repbroms.

Edelrid HMS Strike Screw karbin.

Edelrid Rodeo kritpåse.

Två stycken kritbollar.

Edelrid Climbing package är ett perfekt startpaket för dig som vill komma igång med repklättring.Detta ingår:Edelrid Moe klättersele.

Edelrid Jul 2 repbroms.

Edelrid HMS Strike Screw karbin.

Edelrid Rodeo kritpåse.

Två stycken kritbollar.Edelrid Moe klättersele:

Edelrid Moe klättersele är en populär sele som är känd för sin komfort och funktionella design. Selen är tillverkad med fokus på ergonomi och har en justerbar passform som gör den bekväm att bära under längre klättringssessioner. Den har även förstärkta benslingor för extra stabilitet och hållbarhet. Moe-selen har flera utrustningsöglor och hakar för att enkelt kunna fästa klätterutrustning och andra tillbehör.Edelrid Jul 2 repbroms:

Jul 2 är en lätt och kompakt repbroms som är mycket populär bland klättrare. Repbromsen är utformad för att ge en jämn och kontrollerad bromsning vid firning och rappelling. Den har en dubbelkanalig design som ger extra friktion och effektivitet vid användning av tunnare rep. Jul 2 repbromsen är också enkel att använda och har en säkerhetsfunktion som förhindrar att repet lossnar.Edelrid HMS Strike Screw karbin:

HMS Strike Screw är en säkerhetskarbin med en skruvlåsning som ger extra trygghet och säkerhet under klättring. Karbinen är tillverkad av lätt och robust aluminium och har en stor öppning som gör det enkelt att fästa rep och utrustning. HMS Strike Screw karbinen har också en ergonomisk form som gör den lätt att hantera och en skruvlåsning som säkerställer att den förblir låst under användning.Edelrid Rodeo kritpåse:

Rodeo är en praktisk och hållbar kritpåse med en stor öppning som gör det enkelt att komma åt, och en justerbar dragsko för att förhindra läckage av krita. Rodeo har också en borstficka på utsidan för att enkelt kunna rengöra grepp från överflödig krita.Kritbollar:

Kritbollar är små nylonpåsar fyllda med klätterkrita som används istället för lös- eller flytande krita för att öka greppet under klättringen. Genom att klappa eller gnida kritbollen mot händerna kan du få bättre friktion och minska risken för att halka av. Kritbollarna är tillverkade av naturliga material som magnesiumkarbonat och är lätta att bära med sig under klättringssessioner. På många gym är lös krita inte tillåtet eftersom det dammar så mycket, och då är kritbollar bra att ha.

Edelrid startpaket för klättring är välkända och ansedda för att vara av hög kvalitet och tillförlitlighet. Här är några skäl till varför Edelrid climbing package anses vara bra:Kvalitet och säkerhet: Edelrid är känt för att tillverka produkter av högsta kvalitet och har en stark tradition av att prioritera säkerheten för klättrare. Deras produkter genomgår rigorösa tester och är certifierade enligt relevanta säkerhetsstandarder.

Innovativ design: Edelrid investerar mycket i forskning och utveckling för att skapa innovativa och användarvänliga produkter. Deras climbing packages är ofta utformade med funktionella och smarta egenskaper som underlättar klättringen och ger användaren bättre kontroll och komfort.Materialval: Edelrid använder noggrant utvalda material av hög kvalitet för att tillverka sina produkter. Detta inkluderar robusta och slitstarka tyger, starka rep och tillförlitliga spännen. Deras fokus på materialkvalitet bidrar till att öka livslängden på produkterna och säkerställer att de håller hög standard.Miljöhänsyn: Edelrid har ett engagemang för miljövänlig tillverkning och hållbara produktionsmetoder. De strävar efter att minska sin påverkan på miljön genom att använda återvunna material och minimera avfallet under tillverkningsprocessen. Detta är en viktig faktor för många klättrare som är medvetna om miljöfrågor.Användarfeedback: Edelrid har ett gott rykte bland klättrare och deras climbing packages har fått positiva recensioner från användare runt om i världen. Detta är ofta ett tecken på att produkterna håller hög standard och är tillförlitliga i praktisk användning.

Climbing Package finns i kategorin skytte.astrosweden. Edelrid är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…