Daiwa

Trollingcombo Eckerö + Cardinal Lc

799 kr
I lager    Sponsrad länk

Seahunter EckeröSeahunter serien från Daiwa är en serie med trollingspön som verkligen slått väl ut. Tack vare sin lätta känsla och stiliga utseende och finish så är det väldigt lättsålda.Daiwa Landsort, Eckerö eller Hasle är 3 sportfiskedestinationer som fiskare år efter år åker till för att fiska efter den vandrande laxen i havet. Daiwa har valt att döpa denna serie med 3 spön som är gjorda på exakt samma klinga men med olika målningar som representerar Sverige, Danmark och Finland i färgerna.
* Finland , Blått och vitt med destination Eckerö
* Sverige, Gul och blåa med destination Landsort
* Danmark, Röd och vitt med destination Hasle

7 fot långa spön är den längden vi till 90% säljer då folk gärna uppskattar att hantera dom på ett smidigt i båten med utlösare och alla grejer som kommer till.Dessa spön kommer sedan till ett riktigt bra pris vilket har gjort att det är nästan bara dessa serier som vi säljer till våra kunder som önksar nya spön, både för trolling till Lax, Öring eller Gös.
* Premium Kolfiber klingor
* Slim profile
* Kraftig ryggrad
* Low profile spöringar
* Aluminium oxide spöringar hela vägen
* EVA handtag både för och efter rullfäste
* Kryssbutt för att sitta bra i spöhållare
* Hook keeper, För att fästa spöt i vid transport.
* 7 långa ( 210 cm )Cardinal Trolling 20LC MultirulleCardinal 20LC är den nya räkneverksrullen som kommer bli en perfekt rulle för att starta med trolling isfiske eller lättare havsfiske.

Abu Garcia Cardinal Trolling 20LC är en prisvärd trollingrulle med räkneverk och knarrfunktion. En trevlig och diskret rulle som fungerar fint till exempelvis trolling och ismete!Den här rundgavlade rullen är idealisk för trollingfiske och ismete. Rullen har en räkneverk så att du enkelt kan se hur djupt du fiskar. Detta gör det också lättare att fiska tillbaka till samma djup när du har fångat ett stim av fisk för att fånga fler. Rullen har även en ljudfunktion som kan slås på och av så att du även kan höra när du har ett napp. Den stora överdimensionerade ratten gör att du kan applicera bra kraft när du drillar fisk.Utrustad med en räkneverk


* 2 kullager
* Handtag i aluminium med enkel kraftöverföring
* Med knarr som kan slås på och av

Trollingcombo Eckerö + Cardinal Lc finns i kategorin Astro Sweden - Fiske - Fiskeset Spö & Rulle - Trollingset. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…