Daiwa

Seahunter Eckerö Trollingspö

399 kr
I lager    Sponsrad länk

Seahunter Eckerö

Seahunter serien från Daiwa är en serie med trollingspön som verkligen slått väl ut. Tack vare sin lätta känsla och stiliga utseende och finish så är det väldigt lättsålda.

Daiwa Landsort, Eckerö eller Hasle är 3 sportfiskedestinationer som fiskare år efter år åker till för att fiska efter den vandrande laxen i havet. Daiwa har valt att döpa denna serie med 3 spön som är gjorda på exakt samma klinga men med olika målningar som representerar Sverige, Danmark och Finland i färgerna.


* Finland , Blått och vitt med destination Eckerö
* Sverige, Gul och blåa med destination Landsort
* Danmark, Röd och vitt med destination Hasle 7 fot långa spön är den längden vi till 90% säljer då folk gärna uppskattar att hantera dom på ett smidigt i båten med utlösare och alla grejer som kommer till.

Dessa spön kommer sedan till ett riktigt bra pris vilket har gjort att det är nästan bara dessa serier som vi säljer till våra kunder som önksar nya spön, både för trolling till Lax, Öring eller Gös.


* Premium Kolfiber klingor
* Slim profile
* Kraftig ryggrad
* Low profile spöringar
* Aluminium oxide spöringar hela vägen
* EVA handtag både för och efter rullfäste
* Kryssbutt för att sitta bra i spöhållare
* Hook keeper, För att fästa spöt i vid transport.
* 7 långa ( 210 cm )

Seahunter Eckerö Trollingspö finns i kategorin Astro Sweden - Fiske - Fiskespön - Trollingspön. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…