Daiwa

Havsfiskecombo Kenzaki/Saltist

3 599 kr 3 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Ett Havsfiskecombo för den riktigt seriösa som väljer att satse på utrsutningen inför sin havsfiske resa anpassade för att fånga Torsk, Sej och Hälleflundror.Daiwa 18 Saltist 20 HavsfiskerulleSaltisten har hängt med i Daiwas sortiment ett bra tag nu och det är verkligen en rejäl rulle som är anpassad för det tyngre havsfisket oavsett om man är i Norge, Sverige eller i Japan. Den finns två storlekar, 20H och 30H, där det mest är linkapaciteten som skiljer dem åt. Spolen är större på 30H och sväljer längre eller tjockare linor.Daiwa Saltist är byggd på en ram från maskinfräst aluminium som kommer från ett enda styck för att ha en riktigt stabil ram. CRBB kullager är rostfria för att tåla det tuffa klimatet och salt som smyger sig in precis överallt.Du använder med fördel Daiwa Saltist till trolling, släpande av levande beten i strömmen eller till djuphavsfisket.Egenskaper:
* Stark, kompakt, lätt.
* Lämplig för linor mellan 8-45 kg brottstyrka i nylon eller flätlina till 45 kg
* Broms upp till 13,5 kg
* Maskinarbearbetad aluminium
* 4 CRBB Kullager (rostfria) + 1 glidlager
* Eloxerad för att stå emot korrision.
* Extremt lätt spole
* Centrifugal broms för optimal kontroll
* Utväxling 6,4:1 som tar in 100 cm lina per varv.
* Linkpacitet 370 meter 0,32 mm
* 20H väger 445 gram, 30H väger 450 gramDaiwa Super Kenzaki Boat är en serie med högkvalitativa havsfiske spön. Spön som är blå i klingan kommer i flera olika storlekar men även olika delningar beroende på hur man önskar dom.7 fot (210 cm) långa är den mesta populära bland havsfiskare i Sverige och för Norgefisket. 20-30 lb (ca 9-14 kg) är även här den vanligaste till den vanligaste fisket efter Torsk och Sej,Väljer men sen att fiska djupare, tyngre beten mm så kan det va fördelaktigt att gå upp till 30-50 lb (ca 14-23 kg). En modell som på senare tid kommit mer och mer är 6'6 (6 fot 6 tum / 198 cm) modellen upp till 60 lb (27 kg).Den korta och kraftfulla klingan kommer väl till pass när man fiskar riktigt tungt och då kan kortare spön göra stor skillnad när du skall pirka. Specifikationer på Super Kenzaki: Powerful carbon blank V-Joint Fuji DPS rullfäste EVA grepp både framför och bakom rullfästet Fuji GRC spöbutt Fuji O ring spöringar.

Daiwas superlinor J-Braid X8 är linor i absoluta världsklass, storlekar finns som passar till mängder med olika sorters fiskar. Multicolor varianten av J-Braid byter färg var 10 meter så man kan med lite räkning kan hålla koll på ungefär hur mycket lina man har ute. Detta är väldigt smidigt vid havsfisket och man fiskar i mellanvattnet.Daiwa J-Braid Grand X8 är en 8-trådig flätlina som är otroligt len och smidig. På grund av de 8 trådarna som flätas samman får man en väldigt rund profil på linan vilket gör att du får en tyst och lätt gång genom ringarna som i sin tur skapar långa och tysta kast. Med runda linor har du extra fördelar när du fiskar med multirullar, men det fungerar även bra på haspelrullar som lägger linan bra.J-Braid Grand X8 finns i följande storlekar:
* 0,10 mm - Brottstyrka: 7 kg
* 0,13 mm - Brottstyrka: 8,5 kg
* 0,16 mm - Brottstyrka: 10 kg - Längd 150 m
* 0,20 mm - Brottstyrka: 16 kg
* 0,28 mm - Brottstyrka: 26,5 kg - Längd 300 m Utvald till detta combo
* 0,35 mm - Brottstyrka: 36 kg - Längd 500 m

Havsfiskecombo Kenzaki/Saltist finns i kategorin skytte.astrosweden - Fiske - Spön & Rullar - Set Spö & Rulle. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…