Carson

Micro Flip - Fickmikroskop För bl.a. Objektglas, 100 - 250x

279 kr
I lager    Sponsrad länk

Carsom MicroFlip 250 är det pefekta lilla fickmikroskopet för både ytstudier av ogenomskinliga objekt och för objekt som du lägger under glas. Förstoringen på 100 - 250 x ger en fantastisk bild för det rinmga priset.

Du kan dessutom koppla mikroskopet till din smartphone för att ta trevliga närbilder på många olika objekt.

MicroFlip™ MP-250 är ett fantastiskt fickmikroskop. Med sin flip in objektglashållare kan du studera prover på objektglas med underbelysning via den genialiska ljusledaren, till lika objektglashållaren. Ljusledaren med sitt asfäriska linssystem kan återskapa nästan samma ljusförhållanden som ett lite mer avancerat amatörmikroskop.Den höga förstoringen, 100 - 250x ger möjlighet att studera mikroorganismer, plankton, pälskvalitet, växtsjukdomar m.m.

Med sin smart phone-adapter har du det perfekta verktyget till digiscoping av riktigt små saker. Du kan dela med dig av dina bilder till jobbarkompisar och vänner direkt från mikroskop-via mobilen och ut på nätet. Perfekt för skadedjursidentifiering, m.m. Passar bl.a. iPhone, Samsung, HTC och LG.

Mikroskopet är ett kostnadseffektivt undervisningsmikroskop för fältlektioner.

MicroFlip™ drivs av ett AA batteri. (Köpes separat.)

Tekniska data:


* Förstoringsspann: 100 - 250 x
* Ljuskällor: LED, vit och UV
* Ljusplacering: påfallande och genomfallande ljus
* Energikälla: 1 st. AA-batteri (ingår ej) Tips:

Har din mobiltelefon flera kameraobjektiv rekommenderar vi att du använder Carsons app Multicam (https://carson.com/multicam/). Den hjälper med att styra vilket av objektiven som skall användas när du tar kort igenom ett mikroskop, en tubkikare, ett teleskop och dylikt.

Micro Flip - Fickmikroskop För bl.a. Objektglas, 100 - 250x finns i kategorin Astro Sweden. Carson är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…