Carson

HookUpz 2.0 Universal Smartphone Fotoadapter

1 495 kr
I lager    Sponsrad länk

Carson HookUpz universal smartphone adaptern kopplar vilken model som helst av en smartphone till ett optisk instrument såsom kikare, monokikare, night vision och termiska enheter, tubkikare, mikroskop, teleskop eller liknande, inom bara några sekunder. Den är kompatibel med alla typer av smartphones och nästan alla typer av optiska instrument med undantag för kikarsikten. Man kan stoppa in en smartphone i adaptern både med och utan skyddsfodral och man kan ladda smartphonen samtidigt. Carson HookUpz är den perfekta digiscoping tillbehören och en av världens bästa smartphone adapters.Carson 2.0 HookUpz Universal Smartphone fotoadapter

Specifikationer:

Efter att man monterat in smartphonen i adaptern och kameralinsen är rätt positionerad, låser man adapterns två sidor så att varje gång man tar ut och in telefonen hamnar den på samma plats. På så viss kan man smidigt plocka av och på den om man ser något man vill fotografiera. Adaptern kan användas på okular med en yttre diameter mellan 25-58 mm vilket täcker de flesta typer av okular från sådana som kikarokular, teleskopokular upp till stora okular såsom Swarovski ATX.


* Vikt: 236 g.
* Dimensioner: 148 x 63 x 146 mm.
* Gelkanter för att förhindra att telefonen glider in i adaptern.Medföljer:


* Deluxe vadderad väska.
* Karbinhake.

Tips:

Har din mobiltelefon flera kameraobjektiv rekommenderar vi att du använder Carsons app Multicam (https://carson.com/multicam/). Den hjälper med att styra vilket av objektiven som skall användas när du tar kort igenom ett mikroskop, en tubkikare, ett teleskop och dylikt.

HookUpz 2.0 Universal Smartphone Fotoadapter finns i kategorin Astro Sweden - Optik - Teleskop & tillbehör - Teleskoptillbehör - Adapter. Carson är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…