Bradley

Digital Smoker 6 Rack

6 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Bradley Digital Smoker 6 rack - Den enkla lösningen för att röka gourmet-mat hemma.

Bradleys digitala rökar är det som gäller om du vill göra det enkelt för dig och samtidigt ha det bästa. Detta rökskåp digital ger dig en bra möjlighet att röka extra mycket volym och det är enkelt att sköta med digitala inställningar för exakt tid och temperatur. Ett rökskåp ger en otroligt fin smak på väldigt många olika råvaror som kött, grönsaker, korv och det är egentligen bara din egen fantasi på vad du kan röka. Testa dig fram helt enkelt.

Bradleys rökskåp har en rökgenerator vid sidan om där rökbriketterna glöder i ca 20 minuter innan de automatiskt faller ner i en skål med vatten och slocknar. Rökskåpet håller en jämn temperatur som du justerar på den digitala displayen. Har du ställt in tid och temperatur så sköter sig allt automatiskt utan översikt som du kanske måste ha på konkurrerande rökskåp, detta ger en ren och fin röksmak utan bismak. Du kan hålla den igång i 9 timmar om du fyller hela brikettröret. Med ett tillbehör kan du även kallröka, säljs separat.

De digitala modellerna har följande fördelar:
Rökskåpets temperatur: ställ in måltemperaturen och rökskåpet försöker hålla den önskade temperaturen, den också visar den verkliga temperaturen i skåpet.
Rökskåpets tillagningstid: ställ in tiden du vill att rökskåpet ska hålla värmen (tillagningstiden). Efter att tiden har gått ut stängs värmeelementet av.
Röktid: ställ in tiden som du vill att rökgeneratorn ska generera rök. Det kan göras oberoende av inställd tillagningstid.

Briketterna bränns ovanpå ett elektriskt element inuti rökgeneratorn. Själva värmen i skåpet har ett separat element inuti skåpet.

På denna modell ingår 6 galler. Extra galler kan du köpa till som tillbehör. Ett skyddsöverdrag är bra om du har skåpet utomhus, skyddar mot blåst, regn och smuts. Du kan även köpa till en kallrökadapter så får du ännu mer möjligheter.


Om Bradley Digital smoker rökskåp:


* 6 galler
* Digital inställning för exakt tid/temperatur
* Visar temperaturen i skåpet
* Ställ in önskad röktid
* Borstad rostfri framsida
* Rostfri insida
* Tippskydd för gallren
* Värmereglage på rökgeneratorn
* Extra stora fötter framtill för ökad stabilitet
* Avtagbar sidopanel på rökgeneratorn för enkel rengöring Bradley Smoker är till för att privat användning, men det finns även många småföretagare som använder rökskåpen.

Mått:
Yttermått (mm): B430 x D370D x H990
Innermått (mm): B380 x D290 x H840
Vikt: 30 kg
Rökutrymme / volym: 673 mm användbar rökhöjd ovanför dropplåt 56250 cm3
Tillagningsyta: 2178 cm²


Detaljer:
Interiör:Polerad rostfri plåt
Exteriör: Epoxy/pulverlackad plåt
Värmeelement: 500 watt
Rökelement: 125 watt
Ström: 220-240 V, 50 Hz, 2,5 A
Max temperatur: 140°C men beroende av omgivande temp
Min temperatur: Beroende av omgivande temp
Justerbara galler: 6-galler förkromade

Digital Smoker 6 Rack finns i kategorin Astro Sweden. Bradley är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…