Åsnes

Breidablikk Hunter BC WL/FL Turskidor Vallningsfria - utan stålkant

4 699 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Åsnes Breidablikk WL/FL är en vallningsfri turskida utan stålkant vilket passar dig som åker skidor med hund. Breidablikk är en allround och lättåkt skida även i svårare terräng och lös snö. Skidan är vallningsfri och har stepbelag (räflad undersida) under foten. Dessutom är skidan förberedd med integrerat fäste för Åsnes X-skin. En kort stighud som tillsammans med det vallningsfria mönstret blir en driftsäker kombination i alla väder.

Att gå på tur med turskidor är lika magiskt och härligt som att vandra under sommarhalvåret, på samma ställen dessutom och kanske tom på ställen där du normalt sett inte kan vandra som t.ex. på sjöar och mossar. Du kan lika gärna gå på tur i södra Sverige som i fjällen, den bästa turen är den som blir av! Har du aldrig provat att gå med turskidor så måste du testa för du kommer känna, varför har jag aldrig gjort detta tidigare.

Teknisk info:
Bredd: 86-62-74mm.
Vikt: 925g per skida (190cm)

Att välja rätt längd på skidorna bestäms utifrån kroppsvikt och längd. Tabellen är dock endast en vägledning - erfarenhet, skicklighet, terräng och individuella behov kan alla påverka ditt val av längd. Generellt sett krävs kortare skidor för att ta sig fram i kuperad terräng än på en öppen bergsplatå. Och för nybörjare är korta skidor lättare att kontrollera. Om du huvudsakligen åker längs spåren är längden inte den mest avgörande faktorn. För bra flyt på djup snö är det bra med en lite bredare skida. Lättare skidåkare kan välja en kortare skida, tyngre skidåkare en längre skida. Skidåkare som går med packning och pulkor kan välja en längre skida.

Breidablikk Hunter BC WL/FL Turskidor Vallningsfria - utan stålkant finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Aktiviteter - Vinteraktiviteter - Turskidor / Stavar. Åsnes är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…