Alfa

Piggen GTX APS Men

2 395 kr
I lager    Sponsrad länk

Beskrivning

Piggen A/P/S GTX är mycket lätta och slitstarka vandringsskor med utmärkt grepp och bra dämpning, ämnad för all typ av uteaktivitet. Med elastisk material och BOA®-snörning kan du justera passformen med mikroprecision.Piggen har kombinationen av de underhållsfria och slitstarka yttermaterialet AlfaAir™ och GORE-TEX membranet, som ger vattentäthet och andningsbarhet. För extra skydd och längre livslängd har skon förstärkning på utsatta punkter.EVA-mellansulan är väldigt stötabsorberande för komfort och bra dämpning. Samtidigt används Vibram® Grip Trail yttersula för bra vridstyvhet, hög friktion och mycket bra grepp under aktiviteter och på vått underlag.Snörningssystemet BOA® förenklar individuell anpassning så att du snabbt får på skon och kommer ut. Vi önskar dig en bra vandring med Piggen på benen!Användningsområde

Icon Lättare vandringar Icon Dagsturer i skogen Icon Daglig användningDetaljer

IconVIKT: 315 g pr sko (EU 42)

IconHÖJD PÅ SKAFTET: 8,5 cm

IconPASSFORM: Wide

IconMATERIAL: AlfaAir + GORE-TEX

IconSULA: Vibram Grip TrailFunktionerVattentät 4/5

Andningsförmåga 4/4

Styvhet på sulan 3/5

Isolation 3/5

Ankelstöd 2/5Skötsel

ALFAs fokus har alltid legat på kvalitet och funktionalitet. För att behålla skornas egenskaper är bra underhåll viktigt. Lär dig hur du tar hand om dina skor på bästa sätt:

Piggen GTX APS Men finns i kategorin Astro Sweden - Kläder & Skor - Skor / Kängor - Kängor / Skor. Alfa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…